FoodFirst Leefstijlcoach
FoodFirst Leefstijlcoach
0
0 downloads11.5 MB    Classify:
Install FoodFirst Leefstijlcoach to the mobile phone
FoodFirst Leefstijlcoach
Download
Description of FoodFirst Leefstijlcoach
FoodFirst | Jouw Leefstijlcoach. Alle voordelen van een gezonde leefstijl.

Een gezonder leven, begint bij gezondere voeding. Maar ook voldoende beweging, slaap en ontspanning zijn ontzettend belangrijk. De FoodFirst Leefstijlcoach inspireert en motiveert je om met je leefstijl aan de slag te gaan!

Voor maar €15 euro per jaar biedt de FoodFirst Leefstijlcoach jou:

- Dagelijkse leefstijlcoaching door de FoodFirst experts
- Een team van onafhankelijke experts - van huisarts tot diëtist en van chef tot beweegcoach – leert jou wat voeding, beweging, slaap en ontspanning met je lichaam doen.
- Gezonde kortingen in de FoodFirst kortingshop
- Direct na aanmelding krijg je een tegoedbon t.w.v. €15 voor verse groenten en fruit bij Albert Heijn. Ook krijg je het hele jaar kortingen op o.a. kookbenodigdheden, sportattributen, wellness en gezonde uitjes. Je hebt jouw aankoopbedrag dus meteen terugverdiend!

Dagelijks kooktips & recepten voor gezond & lekker eten
Wat eten we vandaag? In de FoodFirst Leefstijlcoach krijg je dagelijks tips en recepten om gezond & lekker te koken. Zo ontdek je hoe makkelijk het is om zelf een verse maaltijd op tafel te zetten.

4 exclusieve webinars
Vier keer per jaar krijg je exclusief toegang tot online FoodFirst webinars en kookdemo’s met de FoodFirst experts, chefs en toonaangevende gastsprekers.


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Met het downloaden van deze applicatie ga je akkoord met de algemene voorwaarden die van toepassing zijn op het gebruik van de Albert Heijn app en de diensten die via de FoodFirst Leefstijlcoach app worden geleverd. Je kunt ze nalezen op https://www.ah.nl/algemene-voorwaarden/foodfirst. Op deze applicatie is het privacy- en cookiebeleid van toepassing dat je kunt nalezen op www.ah.nl/privacy.

De FoodFirst Leefstijlcoach app is een betaalde service van Albert Heijn B.V., ingeschreven in Handelsregister KvK Amsterdam onder nummer 35012085, gevestigd aan de Provincialeweg 11 (1506 MA) te Zaandam, bereikbaar via ah.nl/klantenservice. Aan deze applicatie zijn abonnementskosten verbonden (BTW-identificatienummer: NL002230884B01).
apkjoy
AD

null